WHAT’SOUP: Sellerirotsuppe

2015-01-07 18.17.53Etter et raskt googlesøk etter aktuelle suppesteder i Oslo var det umiddelbart ett sted som skilte seg ut. WHAT’SOUP i den relativt nyåpnede matkjelleren på Steen & Strøm stilte med både et fristende utvalg av spennende supper og, aller viktigst, et ordspill i navnet. Dessverre viste det seg at både stedet og suppen var litt tam og kjedelig.

På menyen var det et lite utvalg av supper som alle så gode ut. Jeg ble anbefalt sellerirotsuppe toppet med chorizo, hakket gressløk og chiliolje. Menyen beskrev suppen som fyldig, men litt hot.

Det jeg fikk var en pent dandert suppe i et take-away-vennlig beger, en pose med en skive brød og et plastbeger med vann. Som lovet på menyen var suppen både fyldig og mektig. Dessverre var den langt fra sterk. Med unntak av de få chorizobitene som dukket opp en sjelden gang var suppen er rimelig smakløs affære.

Stedet var også ganske bråkete, og det til tross for at det nesten ikke var mennesker tilstede. Naboene Hello Good Pie og Burrito Project hadde visst svært ulik musikksmak, og var tydeligvis akkurat da i en maktkamp om hvem som hadde rett til å spille høyest musikk. Dette har selvfølgelig ikke WHAT’SOUP noen kontroll over, men det er en konsekvens av å dele lokale med en rekke andre spisesteder.

Til tross for både kjedelig suppe og bråkete naboer fristet de andre suppene på menyen såpass mye at jeg trolig tar en tur tilbake. Da håper jeg suppen holder løftene og naboene har inngått våpenhvile.

Suppen: 2 av 6

Stedet: 2 av 6

Suppepris: 98 kr

WHAT’SOUP: Sellerirotsuppe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..